Stomatološka ordinacija Dental Protect

  • Početna
  • Stomatološka ordinacija Dental Protect
Stomatološka ordinacija Dental Protect
Dental Protect

Stomatoloska ordinacija Karaburma

Dental Protect je stomatološka ordinacija posvećenih pružanju najvišeg nivoa nege i usluge svakom pacijentu, svakog dana. Otkako smo otvorili svoja vrata 2015. godine, Dental Protect stomatološka ordinacija je obezbedila porodičnu stomatološku negu za pacijente svih uzrasta. Naši stomatolozi koji pružaju udobnu i pristupačnu stomatološku negu za sve stomatološke potrebe naših pacijenata. Cela naša organizacija je izgrađena oko filozofije „puštanja zubara da budu zubari“. Uz naš tim za podršku koji se bavi poslovnim uslugama, naši stomatolozi mogu da se fokusiraju isključivo na ono što rade najbolje – izgradnju odnosa sa svojim pacijentima uz pružanje odlične stomatološke nege. Ta posvećenost brizi o pacijentima proteže se na svim nivoima; to znači pogodna lokacija, lako zakazivanje, fleksibilne opcije plaćanja, a sve sa ciljem da Vam olakša brige i pomogne Vam da dobijete stomatološku negu koja Vam je potrebna, kada Vam je potrebna. Sa našom posvećenošću nezi pacijenata, Dentalprotect je savršen izbor za sve stomatološke potrebe Vaše porodice!

Posvećenost izvrsnosti

Verujemo da je izvrsnost stav prema svemu što radimo, a ne cilj. Posvećeni smo postizanju izvrsnosti u svemu što radimo.

Timski rad

Poštujemo se lično i profesionalno. Verujemo da naš uspeh i rast zavise od našeg timskog rada, a ne da radimo sami.


Integritet

Integritet je osnova svega što radimo i verujemo da radimo prave stvari u svakom trenutku. Održavamo svoje reči i ispunjavamo svoja obećanja.

Uspešnost

Zahvalni smo na našem uspehu, ali ćemo uvek ostati skromni. Razumemo da naš uspeh nije zagarantovan, već je rezultat napora svih članova našeg tima koji rade zajedno.