Radno vreme: Sreda: 12:00h - 20:00h, Četvrtak: 10:00h - 18:00h, Petak: 12:00h - 20:00h Subota - Nedelja: 10:00h - 18:00h

Proteze za zube i folije za ispravljanje zuba

  • Početna
  • Proteze za zube i folije za ispravljanje zuba

Zubne proteze

Izmenjen položaj zuba i nepravilan zagrižaj samo su neki od problema sa kojima se suočavaju deca i odrasli kojima je neophodna korekcija zuba pomoću ortondotnskog tretmana. Pored estetskih nedostataka, anomalije zuba i vilica česti su uzročnici nastanka karijesa, paradontalnih oboljenja i poteškoća sa ishranom i govorom.

Nakon stomatološkog pregleda najpreciznije ćemo utvrditi koja vrsta zubne proteze odgovara pacijentu, imajući u vidu njegov uzrast, zdravstveno stanje i estetske potrebe.

Folije za ispravljanje zuba Najpovoljnija cena

Folije za ispravljanje zuba su folije napravljene od nevidljivog tipa plastike koji se koristi u stomatologiji. Svaka folija je napravljena isključivo po otisku zagrižaja svakog pacijenta. Umesto da se prikače na zube metalnim bravicama, ove folije su u potpunosti mobilne i mogu se skidati u situacijama kada je praktičnije nemati ništa na zubima(kad jedete, perete zube ili jednostavno imate važan društveni događaj u kome želite da se predstavite u punom sjaju).

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, ili želite da zakažete termin, budite slobodni i kontaktirajte nas.


Proteze za zube Zubne proteze
Folije za ispravljanje zuba Najpovoljnija cena