Radno vreme: Sreda: 12:00h - 20:00h, Četvrtak: 10:00h - 18:00h, Petak: 12:00h - 20:00h Subota - Nedelja: 10:00h - 18:00h

Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba

Jedan od najpopularnijih načina za dobijanje boljeg estetskog izgleda zuba je tretman izbeljivanja zuba. Zahvaljujući sigurnoj i bezbolnoj proceduri, vrlo brzo ćete postići željene rezultate – blistavo beli osmeh.

U našoj ordinaciji Vam nudimo jednostavnu metodu beljenja zuba, pomoću specijalnog gela, koja traje oko 60 minuta. Postupak se odvija tako što se na zube nanosi gel tri puta u trajanju po 15 minuta. Nakon kompletnog tretmana Vaši zubi će biti belji za 2-3 nijanse.

Osim tretmana u ordinaciji, praktikujemo i kućnu varijantu beljenja zuba. U ovoj metodi učestvuje sam pacijent, uz prethodnu obuku našeg stomatologa.

Postupak podrazumeva izradu treja (mekog kalupa) na osnovu anatomskog otiska, donje i gornje vilice, koji uzimamo od pacijenta. Zajedno sa kalupom pacijent dobija gel za beljenje. U trej se aplikuje gel, postavi se na zube i nosi tokom noći. Proces izbeljivanja zuba traje od 7 do 10 dana.

BLISTAV OSMEH BRZO I LAKO JER MI ZNAMO KAKO