Radno vreme: Sreda: 12:00h - 20:00h, Četvrtak: 10:00h - 18:00h, Petak: 12:00h - 20:00h Subota - Nedelja: 10:00h - 18:00h

Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba Najbolja cena izbeljvanja zuba Beljenje zuba

Najbolja cena izbeljvanja zuba Beljenje zuba

Jedan od najpopularnijih načina za dobijanje boljeg estetskog izgleda zuba je tretman izbeljivanja zuba. Zahvaljujući sigurnoj i bezbolnoj proceduri, vrlo brzo ćete postići željene rezultate – blistavo beli osmeh.

U našoj ordinaciji Vam nudimo jednostavnu metodu beljenja zuba, pomoću specijalnog gela, koja traje oko 60 minuta. Postupak se odvija tako što se na zube nanosi gel tri puta u trajanju po 15 minuta. Nakon kompletnog tretmana Vaši zubi će biti belji za 2-3 nijanse.

Osim tretmana u ordinaciji, praktikujemo i kućnu varijantu beljenja zuba. U ovoj metodi učestvuje sam pacijent, uz prethodnu obuku našeg stomatologa.

Postupak podrazumeva izradu treja (mekog kalupa) na osnovu anatomskog otiska, donje i gornje vilice, koji uzimamo od pacijenta. Zajedno sa kalupom pacijent dobija gel za beljenje. U trej se aplikuje gel, postavi se na zube i nosi tokom noći. Proces izbeljivanja zuba traje od 7 do 10 dana.

BLISTAV OSMEH BRZO I LAKO JER MI ZNAMO KAKO